Αρχική » , , , , , , , , » Επίσκεψη Βρετανού Διοικητού MARCOM του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη Βρετανού Διοικητού MARCOM του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)


Συναντήθηκε με τους Ναύαρχο Αποστολάκη και τους Αντιναυάρχους Τσούνη και Παυλόπουλο

Ολοκληρώθηκε χθες η διήμερης διάρκειας επίσκεψη του Βρετανού Διοικητού της Ναυτικής Διοικήσεως του ΝΑΤΟ (MARITIME COMMAND/ MARCOM) Αντιναυάρχου Clive C C Johnstone, CB CBE RN, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην τελετή αποφοιτήσεως των σπουδαστών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Εθνικής Αμύνης (ΣΕΘΑ) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Plymouth.

Κατά την εδώ παραμονή του (30-31 Μαρτίου) ο Βρετανός Ναύαρχος έγινε δεκτός διαδοχικώς από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, με τον οποίο συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με εστίαση στην επιχείρηση της ναυτικής δυνάμεως του ΝΑΤΟ, της SNMG2, η οποία ως γνωστόν επιχειρεί στο Αιγαίο για την ανάσχεση των προσφυγικών ροών, μεταξύ των τουρκικών ακτών και των έναντι αυτών ελληνικών νησιών και με τον με τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, στο γραφείο του στο ΓΕΝ.

Ακολούθως ο Σύμμαχος Διοικητής μετέβη στο Αρχηγείο Στόλου στο Ναύσταθμο Σαλαμίνος, όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό Στόλου, Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ, και ενημερώθηκε για την οργάνωση και τις επιχειρησιακές δραστηριότητες του Αρχηγείου, ενώ επέβη σε πολεμικά πλοία που ήταν ελλιμενισμένα στο ΝΣ. Μεταξύ αυτών ήταν και η ΤΠΚ «ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ», τύπου Super Vita, βρετανικής σχεδιάσεως των ναυπηγείων Vosper Thornycroft.

Κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα ο Αντιναύαρχος Clive C C Johnstone συνοδευόταν και από τον επικεφαλής του Αεροπορικού Κλάδου της MARCOM Έλληνα Αρχιπλοίαρχο Αντρέα Βέττο ΠΝ.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(parapolitika.gr 31/03/2017 22:40 – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης - geetha.mil.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ