ΑΡΧΗΓΟΙ-ΚΟΜΑΝΤΟ!


Μόνο αδιάφορο δεν είναι για την τουρκική ηγεσία το γεγονός ότι τόσο ο Αρχηγός όσο και ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγε­λος Αποστολάκης και Αντι­στράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος αντίστοι­χα, προέρχονται από τις Ειδικές Δυνάμεις, κάτι που συμβαίνει για πρώτη ίσως φορά στα χρονικά.

Ο μεν κ. Αποστολάκης προέρχεται από τις Ομάδες Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ), είναι κοινώς «βατραχάνθρωπος», ο δε κ. Φλώρος από τον Λόχο Ορεινών Καταδρο­μών (ΛΟΚ), με θητεία, μάλιστα, και στην Κύ­προ.

Όσοι γνωρίζουν εκ του σύνεγγυς τους δύο άνδρες μάς διαβεβαιώνουν για την ευαι­σθησία τους στα εθνικά θέματα, αλλά και για την προσωπική αυταπάρνηση με την οποία επιτελούν τα υψηλά τους καθήκοντα σε και­ρούς ου μενετούς...

(ΕΠΙΚΑΙΡΑ-28/04/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ