Αρχική » , , , , » Σπάσιμο αυγών και... τιμητική άδεια

Σπάσιμο αυγών και... τιμητική άδεια


Επίσκεψη και σπάσιμο αυγών στον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας (ΝΑΣΚΕ)

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε ομελέτα, χωρίς να σπάσουμε τ' αυγά», λέει μία γαλλική παροιμία, που έχει βέβαια την έννοια ότι για κάθε σημαντικό επίτευγμα χρειάζονται και κάποιες θυσίες και που συχνά ακούγεται από και για τους πολιτικούς, συνοψίζοντας το προφίλ αποφασιστικότητας και πυγμής που θα πρέπει να έχει ένας ηγέτης.

Μπορεί, βέβαια, ο Αλέξης Τσίπρας να μην έχει «σπάσει αυγά για να φτιάξει ομελέτα», αλλά επισκέφτηκε τον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το Διοικητή και τους ναύτες του σταθμού, καθώς και να τσουγκρίσει μαζί τους πασχαλινά αυγά.

Μάλιστα, επεφύλαξε μία ιδιαίτερη έκπληξη σε όσους κατάφεραν να σπάσουν το δικό του αυγό αφού τους χορηγήθηκε τιμητική άδεια που την απένειμε ο ίδιος και όχι... Φυλακή!

(STAR PRESS-18/04/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ