Πρώτη συνέντευξη Αρχηγού ΓΕΣ


ΣΤΗΝ ΕΡΤ1

Για την ετοιμότητα του Στρατού Ξηράς, αλλά και τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει στο νέο περιβάλλον τόσο στην παρούσα φάση όσο και στο μέλλον, θα μιλήσει αύριο ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφάνής, στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη», η οποία προβάλλεται στις 11.30 το πρωί (ΕΡΤ1).

Πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Στεφανή, ο οποίος αναμένεται να αναφερθεί και στον ρόλο που μπορεί να παίξει ο Στρατός Ξηράς σε μια γεωστρατηγική συγκυρία όπου εκ των πραγμάτων απαιτείται αναδιαμόρφωση των Ενόπλων Δυνάμεων για ενίσχυση του πλαισίου εξωτερικής ασφαλείας της χώρας.

(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 08/04/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

1 σχόλια:

  1. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΣΤΗΝ TV ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ
    ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ
    ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ