Αρχική » , , , , , , » Δέσμευση Καμμένου προς Απόστρατους. Τι είπε για την απόφαση ΣτΕ

Δέσμευση Καμμένου προς Απόστρατους. Τι είπε για την απόφαση ΣτΕ


Η «απάντηση» του Πάνου Καμμένου στο δημοσίευμα του «ΜΑΡΣ».
«Μετά από την υπογραφή της τελικής συμφωνίας με τους δανειστές και την έξοδο της χώρας μας από την εποχή των μνημονίων, θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το συντομότερο δυνατόν την απόφαση του ΣτΕ», τόνισε ο κ. Καμμένος

Από το Κόσοβο, όπου πραγματοποιούσε επίσκεψη, ήρθε η απάντηση του Πάνου Καμμένου στο δημοσίευμα του «Π» της προηγούμενης εβδομάδας για τις συντάξεις των αποστράτων.

Στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας, στο ένθετο «ΜΑΡΣ» είχαμε γράψει ότι «οι συνταξιούχοι, απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, οδηγούνται στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Αλλά και για τα εν ενεργεία στελέχη η κυβέρνηση επιφυλάσσει ανάλο­γη μεταχείριση, αφού δεν εφαρμόζει πλήρως την απόφαση του Συμβουλίου της Επικράτειας». Λίγα 24ωρα αργότερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, συνοδευμένος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, επισκέφθηκε την έδρα της Ελληνικής Δύναμης Κοσσυφοπεδίου στην περιοχή της Πρίστινα, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό εν όψει του Πάσχα.

Από εκεί ανακοίνωσε ότι «η απόφαση και δέσμευση της κυβέρνησης ότι θα αποκαταστήσουμε μέσω των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικράτειας τις μισθολογικές αδικίες υλοποιείται όσον αφορά τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κρατώντας αυτά τα χρή­ματα, και ελπίζω ότι μετά από την υπογραφή της τελικής συμφωνίας με τους δανειστές και την έξοδο της χώρας μας από την εποχή των μνημονίων, θα μπορέσουμε να την εφαρμόσουμε το συντομότερο δυνατόν».

Καταγράφουμε τη δήλωση-δέσμευση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και περιμένουμε την υλοποίησή της, αν και πιστεύουμε ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχει τη βούληση να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ και να αποκατασταθούν οι μισθολογικές και συνταξιοδοτικές αδικίες σε βάρος των στρατιωτικών, εν ενεργεία και αποστράτων, αλλά αντιδρά το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Χρηστός Α. Καπούτσης
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-14/04/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


7 σχόλια:

 1. ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΛ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όπως "ελευθερώθηκαν" τα περιστέρια στο κυπριακό!!
  Όπως "σώσαμε" τον Οτσαλάν!!
  Όπως "αντιδράσαμε" στα Ίμια!!
  Όπως ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΕΛΟΣ 2017 ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ 50% ΙΣΩΣ;;; ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ;;; ΝΑ'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ;; ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΑΤΟ;; ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΒ.......ΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΟΤΑΝ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΑΛΛΟΣ.................@@@@@@@@@@@

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Tέλος η ανοχή στην υποκρισία!
  Αρκετά πια, οι Ε.Δ δεν χρειάζονται «συμπόνια» αλλά έμπρακτη υποστήριξη. Αν είναι δυνατόν η αμυντική ικανότητα της χώρας να εξαρτάται από τα μνημόνια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΝΤΡΟΠΗ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΞΙΟ
  ΠΑΘΟΥΣΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ,ΤΩΝ GOLDEN
  BOYS,ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ
  ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟ
  ΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ