Αρχική » , , , , » Συναγερμός στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για ύποπτο δέμα

Συναγερμός στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για ύποπτο δέμα


Εντοπίστηκε μαζί με την αλληλογραφία του υπουργείου

Έχει αποκλειστεί η κεντρική είσοδος του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης εξαιτίας ενός ύποπτου φακέλλου, ο οποίος εντοπίστηκε από τα μηχανήματα ελέγχου της εισόδου, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί αμέσως ο κόσμος και οι εργαζόμενοι εκεί και να ειδοποιηθεί η αρμόδια υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο αρμόδιος χειριστής, μετά το ηχητικό προειδοποιητικό σήμα, ψηλάφισε τον ύποπτο φάκελλο, και εντόπισε κάποιο σκληρό αντικείμενο, οπότε και σήμανε αμέσως συναγερμό.

Η είσοδος-έξοδος έχει απαγορευτεί από τη συγκεκριμένη κεντρική πύλη του Στρατοπέδου «Παπάγου», προς τη Λεωφόρο Μεσογείων, όμως η έξοδος του προσωπικού, καθώς έχει λήξει το ωράριο εργασίας και φεύγει ο κόσμος, διεξάγεται κανονικώς από την άλλη πύλη, τη λεγόμενη «Πύλη των Στρατηγών».

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 14:50 και αυτή τη στιγμή αναμένεται η αρμόδια υπηρεσία εξουδετερώσεως εκρηκτικών της ΕΛΑΣ.

(parapolitika.gr – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

Σύμφωνα με το militaire.gr, δόθηκε λήξη συναγερμού με το ύποπτο δέμα στο ΥΠΕΘΑ. Οι αστυνομικοί το έλεγξαν και διαπίστωσαν ότι το περιεχόμενό του είχε να κάνει με υλικά ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Τέλος καλό όλα καλά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ