Αρχική » , , , » Προαγωγές Υπαξιωματικών Ο-Σ Σ.Ξ. έτους 2017-2018 (ΑΔΑ: ΩΣ4Θ6-ΝΤΗ)

Προαγωγές Υπαξιωματικών Ο-Σ Σ.Ξ. έτους 2017-2018 (ΑΔΑ: ΩΣ4Θ6-ΝΤΗ)


Για τους Υπαξιωματικούς που αναγράφονται στους κυρωμένους πίνακες των Τακτικών Ετήσιων Κρίσεων 2017-2018, η παρούσα δεν αποτελεί πράξη προαγωγής, καθόσον οι προαγωγές τους θα πραγματοποιηθούν με άλλες ΕΔΥΕΘΑ οι οποίες θα εκδοθούν μόλις τα προαναφερόμενα στελέχη συμπληρώσουν τα καθοριζόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία, συνολικά χρόνια υπηρεσίας. Ειδικότερα αναφέρεται ότι:

α. Οι απόφοιτοι ΣΜΥ θα προαχθούν το τελευταίο 10ήμερο του μηνός Ιουνίου 2017.
β. Οι ΕΜΘ Αλχίες θα προαχθούν, ανάλογα με την ημερομηνία κατάταξης, τους μήνες Μάρτιο, Ιούνιο, Ιούλιο και Οκτώβριο 2017 αντίστοιχα.
γ. Οι ΕΜΘ Επχίες θα προαχθούν τον μήνα Νοέμβριο 2017...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική εγκύκλιο:

3 σχόλια:

 1. Παρατηρώ οτι δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη ΕΠΟΠ.
  Και σκέφτομαι τώρα:οπλίτες τους κατεβάζουν,υπαξιωματικούς τους ανεβάζουν.Ισσοροπία άφαντη,σταθερότητα κάτω του μηδενός,έως ανύπαρκτη, παρά μόνο η κατά το δοκούν απόδοση ευθυνών εργασιών κ' αρμοδιοτήτων.Και λέω 'γω τώρα:σε πόστα που δε θα ήθελε να μπλεχτεί κανένας απ'τους παραπάνω αναφερόμενους,και τοποθετούν ΕΠΟΠ,και να τους βάζουν και τρικλοποδιές μεταφορικά,ρωτώ :εκεί είναι οπλίτης ή υπαξιωματικός,ή στέλεχος απλά?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ, ότι συμφέρει τον καθένα που έχει το μαχαίρι κόβει ότι θέλει και όπως τον βολεύει.Θέλει να κάνει την δουλειά του ???(εννοείται δουλειά που θέλει...)τον ΕΠΟΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΘ ΘΑ ΒΑΛΕΙ, σιγά μην ζοριστεί ο ¨παραγωγικός¨θα πούνε πόσο σοβαρό και μετρημένο στέλεχος και Υπαξκός είναι και άλλα τέτοια.Και μετά την δουλειά, το γυρνάμε το συναίσθημα.Προσέξτε αυτό.¨Προακτέοι ΕΜΘ ΑΡΧΙΛΟΧΙΕΣ¨!!!!Είστε σοβαροί???Πού και σε ποιόν κανονισμό αναγράφεται ο βαθμός ΕΜΘ η ΕΠΟΠ????Οι βαθμοί είναι συγκεκριμένοι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ.ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

   Διαγραφή
 2. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1100 ΑΝΘΣΤΕΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ