Αρχική » , , , , » Τέλος εποχής για τα RF-4E

Τέλος εποχής για τα RF-4E


ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Η ΦΩΤΟΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑ.

Μία εποχή για την ΠΑ κλείνει οριστικώς την Τετάρτη 3 Μαΐου, οπότε θα αποσυρθεί από την ενεργό υπηρεσία η φωτοαναγνωριστική έκ­δοση του φημισμένου μαχητικού αεροσκάφους Phantom, το RF-4Ε, που υπηρετεί στις τάξεις της ΠΑ από το 1978, σε αντίθεση με την κανονική έκδοση του μα­χητικού, που υπηρετεί στην ΠΑ από το 1974.

Την ημέρα εκείνη, στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπο­ρική Βάση Λαρίσης, θα πραγματοποιηθεί η Media Day για την απόσυρση του προαναφερθέντος τύπου, γεγονός που έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των πολλών και φανατικών φί­λων του Phantom, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από όλο τον κόσμο.

Απτή απόδειξη του γεγονότος αυτού είναι και το ότι στο γρα­φείο του εκπροσώπου Τύπου του ΓEA είχαν φτάσει περισ­σότερες από 500 (!) αιτήσεις «plane spotters», των γνωστών «τύπων» με τις υπερσύγχρονες φωτογραφικές μηχανές, τους φακούς και τα φωτογραφικά τζά­κετ, που έχουν την καλώς εννο­ούμενη «τρέλα» με τα αεροσκάφη και κρατούν ολόκληρους κατα­λόγους με τους σειριακούς τους αριθμούς, για να μπορέσουν να εισέλθουν την ημέρα αυτή στην 110 ΠΜ και να καθίσουν στην ειδική θέση που έχει δημιουργηθεί γι΄ αυτούς, για να φωτογραφίσουν τις προσγειώσεις και τις απογειώσεις των μαχητικών.

Του Λ.Σ. ΜΠΛΑΒΕΡΗ lsblαv@gmail.com
(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-28/04/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ