Αρχική » , , , , » Τέλος εποχής για τα RF-4E

Τέλος εποχής για τα RF-4E


ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Η ΦΩΤΟΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑ.

Μία εποχή για την ΠΑ κλείνει οριστικώς την Τετάρτη 3 Μαΐου, οπότε θα αποσυρθεί από την ενεργό υπηρεσία η φωτοαναγνωριστική έκ­δοση του φημισμένου μαχητικού αεροσκάφους Phantom, το RF-4Ε, που υπηρετεί στις τάξεις της ΠΑ από το 1978, σε αντίθεση με την κανονική έκδοση του μα­χητικού, που υπηρετεί στην ΠΑ από το 1974.

Την ημέρα εκείνη, στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπο­ρική Βάση Λαρίσης, θα πραγματοποιηθεί η Media Day για την απόσυρση του προαναφερθέντος τύπου, γεγονός που έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των πολλών και φανατικών φί­λων του Phantom, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από όλο τον κόσμο.

Απτή απόδειξη του γεγονότος αυτού είναι και το ότι στο γρα­φείο του εκπροσώπου Τύπου του ΓEA είχαν φτάσει περισ­σότερες από 500 (!) αιτήσεις «plane spotters», των γνωστών «τύπων» με τις υπερσύγχρονες φωτογραφικές μηχανές, τους φακούς και τα φωτογραφικά τζά­κετ, που έχουν την καλώς εννο­ούμενη «τρέλα» με τα αεροσκάφη και κρατούν ολόκληρους κατα­λόγους με τους σειριακούς τους αριθμούς, για να μπορέσουν να εισέλθουν την ημέρα αυτή στην 110 ΠΜ και να καθίσουν στην ειδική θέση που έχει δημιουργηθεί γι΄ αυτούς, για να φωτογραφίσουν τις προσγειώσεις και τις απογειώσεις των μαχητικών.

Του Λ.Σ. ΜΠΛΑΒΕΡΗ lsblαv@gmail.com
(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-28/04/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ