Αρχική » , , » Διεθνές Σχολείο Επιχειρησιακής Σχεδίασης στην ΑΔΙΣΠΟ (ΦΩΤΟ)

Διεθνές Σχολείο Επιχειρησιακής Σχεδίασης στην ΑΔΙΣΠΟ (ΦΩΤΟ)


Από τις 20 Μαρτίου έως τις 7 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε η 3η Εκπαιδευτική Σειρά του Διεθνούς Σχολείου Επιχειρησιακής Σχεδίασης (ΔΙΣΕΣ), με τίτλο "International Joint Operations Planning Course", στις εγκαταστάσεις της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ), στη Θεσσαλονίκη.

Στο σχολείο συμμετείχαν 16 Αξιωματικοί από την Κύπρο, τις ΗΠΑ, τα ΗΑΕ, την πΓΔΜ, τους 3 Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και τα Σώματα Ασφαλείας.

Σκοπός του σχολείου, το οποίο πραγματεύεται τις αρχές και τις διαδικασίες της επιχειρησιακής σχεδίασης, είναι η εξάσκηση των σπουδαστών στην αντιμετώπιση ταχέως εξελισσόμενων καταστάσεων στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(geetha.mil.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ