Αρχική » , , » «Παράσημο» του ΓΕΣ στη σκυλίτσα «μάνα του λόχου» (ΦΩΤΟ)

«Παράσημο» του ΓΕΣ στη σκυλίτσα «μάνα του λόχου» (ΦΩΤΟ)


Το λυκόσκυλο έφερε στον κόσμο 43... στρατιωτικά κουταβάκια.

ΕΝΑΣ θηλυκός βελγικός ποιμενικός (Malinois) ήταν το... τιμώμενο πρόσωπο στην τελετή αποφοίτησης Σχολείου Εκπαίδευσης Στρατιωτικών Σκύλων, που πραγματοποιήθηκε στο Γ Κτηνιατρικό Νοσοκομείο (Γ΄ ΚΝΟ). Το χαριτωμένο τετράποδο βραβεύτηκε για την προσφορά του στον Στρατό Ξηράς ως πατρογονικός στρατιωτικός σκύλος. Το λυκόσκυλο γεννήθηκε το 2009 και, όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία για την ευζωία των συγκεκριμένων τετράποδων, ολοκλήρωσε την αναπαραγωγική ζωή του, που διαρκεί επτά χρόνια.

Στο διάστημα αυτό έφερε στον κόσμο όχι ένα ή δύο, αλλά 43... στρατιωτικά κουταβάκια, προσφέροντας τεράστιο οικονομικό όφελος στην υπηρεσία.

Γι΄ αυτό, άλλωστε, βραβεύτηκε από υψηλό­βαθμα στελέχη του Στρατού, που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να την τιμήσουν για την πολύ­τιμη προσφορά της. Με το παράσημο στον λαι­μό, το πανέμορφο σκυλί βγήκε καμαρωτό και στην καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία με τον εκπαιδευτή της και τους υπόλοιπους συναδέλφους της. Πάντως, το πα­ράσημο δεν σημαίνει... αποστρατεία. Με τον νέο συνοδό της η σκυλίτσα θα συ­νεχίσει τη νέα της αποστολή ως φύλακας σε μονάδα, αφού έχει λάβει τη σχετική εκπαίδευση.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-26/04/2017 - ΦΩΤΟ: army.gr)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

1 σχόλια:

  1. Από τα ωραιότερα άρθρα που έχω διαβάσει (όχι από λεκτικής πλευράς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ