Αρχική » , , , , , » Απόλυτη αποτυχία στην αξιοποίηση των 5 πρώτων «χακί» φιλέτων

Απόλυτη αποτυχία στην αξιοποίηση των 5 πρώτων «χακί» φιλέτων


Η πρώτη προσπάθεια πάντως για τα πρώτα πέντε ακίνητα, συμπεριλαμβανομένου και του πρώην Ξενοδοχείου «La Mirage» στην Ομόνοια, προς αξιοποίηση από την ΥΠΑΑΠΕΔ, η οποία διαφημίζει στο site της ότι διαθέτει 1477 ακίνητα με συνολική έκταση 251.536.177 τ.μ. και αντικειμενική αξία 33.014 δισ. ευρώ (!), στέφθηκε με απόλυτη... αποτυχία.

Προς το παρόν η επανάληψη των διαδικασιών έχει παγώσει, δεδομένου ότι στις διατάξεις για τη σύσταση της ΥΠΑΑΠΕΔ δεν εξειδικεύε­ται το τι γίνεται στη συνέχεια.

Οι κακές γλώσσες πάντως λένε ότι το πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία της έγινε, κατά μετριοπαθείς εκτιμήσεις, στο πόδι κι έτσι προς το παρόν πάνε περίπατο τα φιλόδοξα σχέδια του Πάνου Καμμένου, ο οποίος πέρυσι τον Ιούνιο είχε εκτιμήσει ότι η αξι­οποίηση των ακινήτων των Ενόπλων Δυ­νάμεων συνεπάγεται ετήσια έσοδα άνω του 1,5 δισ. ευρώ, εφόσον αυτή η περιουσία παραχωρηθεί σε επενδυτές από 50 μέχρι 99 χρόνια, με ετήσιο τίμημα 5%.

(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-29/04/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ