Ξαναπάχυνε ο Πάνος...


ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ο Πάνος Καμμένος εί­χε... περιορίσει εαυ­τόν σε σκληρή δίαι­τα και είχε καταφέ­ρει να χάσει περισ­σότερα από 20 κιλά.

Μάλιστα, η εμφάνι­σή του είχε αλλάξει εντελώς και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεχόταν κο­λακευτικά σχόλια στη Βουλή και τις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου. Ωστόσο, φαίνεται ότι η διαρκής προκλητικότητα της Τουρκίας έχει... αγχώσει τον Πάνο Καμμένο.

Την Πέμπτη, στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, μετέβη στο Μαξίμου με τα παλιά, φαρδιά, κο­στούμια του, ενώ η εμφάνισή του έδειχνε ότι έχει πά­ρει πίσω αρκετά κιλά απ’ όσα έχασε. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εκ των παρισταμένων στη συνεδρίαση παρατήρησε την αλλαγή στην εμφά­νιση του υπουργού και τού... συνέστησε να προσέχει τη διατροφή του για να μη παχύνει κι άλλο.

Γράφει ο Φινέας
(STAR PRESS-29/04/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


1 σχόλια:

  1. να πέσει μείωση 30 % στους μισθούς των υπουργών για να χάσουν κιλά, απλά τα πράγματα, μνημόνιο έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ