Αρχική » , , , » Ανακοίνωση αναπληρωτή Τομεάρχη Άμυνας ΝΔ κ. Δημοσχάκη για την εορτή του Αγ. Γεωργίου

Ανακοίνωση αναπληρωτή Τομεάρχη Άμυνας ΝΔ κ. Δημοσχάκη για την εορτή του Αγ. Γεωργίου


Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης για την επέτειο της εορτής του Αγ. Γεωργίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Μεγάλη μέρα η σημερινή, καθώς γιορτάζουμε τη μνήμη του Μεγαλομάρτυρος και Τροπαιοφόρου Αγ. Γεωργίου, του Προστάτη Αγίου του Στρατού Ξηράς.

Το Πεζικό, όπως και το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι αξιόμαχο και βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα για την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας των συνόρων μας αλλά και της χώρας μας ολόκληρης.

Ο Αγ. Γεώργιος καθοδήγησε τον Ελληνικό Στρατό σε νικηφόρες μάχες και πολέμους. Εύχομαι να προστατεύει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στο δύσκολο έργο της εκτέλεσης του καθήκοντός του, ώστε να μην ξαναζήσουμε τραγωδία, όπως αυτή που ζήσαμε πριν από λίγες μέρες με την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου.

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά σε όλα τα στελέχη του Στρατού Ξηράς, αλλά και σε όλους που γιορτάζουν την ονομαστική τους εορτή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ