Αρχική » , , , , » Πρωτοβουλία A/ΓΕΣ για τον Υπασπιστή του

Πρωτοβουλία A/ΓΕΣ για τον Υπασπιστή του


Μια πρωτοβουλία του νέου Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφάνή, που εντυπωσίασε και σχολιάστηκε πολύ θετικά, ήταν η απόφασή του, για πρώτη φορά στην ιστορία του ΓΕΣ, ο ένας εκ των δύο υπασπιστών του να προέρχεται από τα Σώματα του ΣΞ και όχι από τα Όπλα.

Έτσι λοιπόν ο Αρχηγός ζήτησε από τους διευθυντές των Σωμάτων να του προτείνουν από έναν αξιωματικό με βαθμό Λοχαγού προκειμένου να επιλέξει τον συνεργάτη του, μετά από συνέντευξη, εκ των οποίων επελέγη ο Λοχαγός (ΤΧ) Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος.

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ SECRET 14/04/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ