Αρχική » , , , , , , » Αιφνιδιαστική συνεδρίαση ΚΥΣΕΑ στο Μαξίμου αύριο το πρωί

Αιφνιδιαστική συνεδρίαση ΚΥΣΕΑ στο Μαξίμου αύριο το πρωί


Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 09:00 - Ποια θέματα θα τεθούν επί τάπητος

Στις 0900 αύριο το πρωί συνέρχεται σε αιφνιδιαστική συνεδρίαση στο Μέγαρο Μαξίμου το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Αμύνης (ΚΥΣΕΑ), όπως αποφάσισε πριν από λίγη ώρα η κυβέρνηση, με κύριο θέμα της ατζέντας του τα ελληνοτουρικά. Το ΚΥΣΕΑ θα συνέλθει υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ. Μάλιστα ήταν τόσο αιφνιδιαστική η σύγκλιση του Οργάνου, ώστε ο Αρχηγός αναγκάστηκε να αναβάλει προγραμματισμένο ταξίδι του στη Γερμανία προκειμένου να παρευρεθεί σε συνέδριο των ομολόγων του της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με θέμα τις σύγχρονες «ασύμμετρες απειλές και τη διεθνή τρομοκρατία».          

Συμφώνως με πληροφορίες μας, το ΚΥΣΕΑ ήταν προγραμματισμένο για άλλη μέρα, αλλά το πολυήμερο ταξίδι (και η απουσία) του πρωθυπουργού στην Κίνα «υποχρέωσε» την Γραμματεία του Πρωθυπουργού να μεταθέσει κατά μερικές ημέρες πιο νωρίς το ΚΥΣΕΑ. Απαντώντας στο ερώτημα που του κάναμε για το ποια θέματα αποτελούν την ημερήσια διάταξη του αυριανού ΚΥΣΕΑ, κορυφαία πηγή του ΥΠΕΘΑ ήτακ σιβυλλική: «Το μόνο θέμα που δεν είναι στην ημερήσια διάταξη είναι οι κρίσεις στο στράτευμα. Όλα τα υπόλοιπα θα συζητηθούν, όσα προλάβουμε» μας τόνισε χαρακτηριστικώς.

(parapolitika.gr – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ