Σε εγρήγορση ο Πάνος


Σε κατάσταση συναγερμού βρέθηκε χθες τα ξημερώματα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μόλις έγινε γνωστή η επίθεση των ΗΠΑ, με πυραύλους, κατά της Συρίας.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος ενημερώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 4:00 τα ξημερώματα για την επίθεση και μια ώρα αργότερα έφτασε στο γραφείο του, προκειμένου να παρακολουθήσει εκ του... σύνεγγυς τις εξελίξεις, χωρίς να γίνει γνωστό αν προσήλθε στην υπηρεσία με... στολή παραλλαγής.

Η πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ, στη βάση Σαϊράτ της Συρίας έγινε στις 04:40 π.μ. τοπική ώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αμερικανικού Πενταγώνου και οι 59 πύραυλοι τύπου Tomahawk εκτοξεύτηκαν από πλοία τα οποία πλέουν στην ανατολική Μεσόγειο. Εξού, προφανώς και η... εγρήγορση του Π. Καμμένου. αν και την επίθεση είχε διατάξει ο Ντ. Τραμπ, την εκλογή του οποίου είχε επικροτήσει μετ' επαίνων ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

(ΗΜΕΡΗΣΙΑ 08/04/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ