Αρχική » , , , , , » Ακριβή η «μετακόμιση» των Διευθύνσεων ΠΖ-ΜΧ-ΔΒ-ΤΘ του ΓΕΣ

Ακριβή η «μετακόμιση» των Διευθύνσεων ΠΖ-ΜΧ-ΔΒ-ΤΘ του ΓΕΣ


Κάτι περισσότερο από 500.000 ευρώ αναμένεται να στοιχίσει στον προϋπολογισμό του ΓΕΣ η μεταφορά των Διευθύνσεων Πεζικού, Μηχανικού, Διαβιβάσεων και Τεθωρακισμένων από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε Χαλκίδα, Ναύπλιο, Χαϊδάρι και Αυλώνα αντίστοιχα.

Επειδή όμως το παραπάνω ποσό αποτελεί το 30% του προϋπολογισμού του ΓΕΣ (1,5 εκατ. ευρώ) που προβλέπεται για τη συντήρηση όλων των εγκαταστάσεων του στρατεύματος για το 2017, και επειδή άλλα λεφτά δεν υπάρχουν, είναι λογικό ότι κάποιοι διοικητές στρατοπέδων και λοιπών εγκαταστάσεων του Στρατού θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ...

Κάπως ακριβή η μετακόμιση...

(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 23/04/2017 – Γ.Δ.)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ