Αρχική » , , , , , » Δύναμη Άμεσης Επέμβασης της 50 Μ/Κ ΤΑΞΠΖ στον Έβρο (ΦΩΤΟ)

Δύναμη Άμεσης Επέμβασης της 50 Μ/Κ ΤΑΞΠΖ στον Έβρο (ΦΩΤΟ)


Συμφώνως με το ΓΕΣ: «Διαπιστώθηκε το υψηλό ηθικό, η άριστη εκπαίδευση, η λειτουργικότητα και η υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα προσωπικού και οπλικών συστημάτων».

Πρέπει «να τα είδαν όλα», κατά το κοινώς λεγόμενο, οι άνδρες και οι γυναίκες της Δυνάμεως Αμέσου Επεμβάσεως (ΔΑΕ) της 50ης Μηχανοκινήτου Ταξιαρχίας Πεζικού (50 Μ/Κ ΤΑΞΠΖ) στο Σουφλί του Έβρου σήμερα το πρωί στις μονάδες τους.

Και αυτό γιατί μόλις έφτασαν εκεί, άλλοι από την τελευταία ομάδα αδειούχων του Πάσχα, άλλοι από την Κυριακή και την αργία λόγω του εορτασμού του Προστάτου του Στρατού Ξηράς Αγίου Γεωργίου, και στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαιδεύσεως και του ελέγχου του βαθμού ετοιμότητος των μονάδων και σχηματισμών του Έβρου, ενεργοποιήθηκε αιφνιδιαστικώς τη Δευτέρα το πρωί η Δύναμη Αμέσου Επεμβάσεως (ΔΑΕ) της 50ης Μ/Κ ΤΑΞΠΖ και όλοι... «έτρεχαν»!

Συμφώνως με το ΓΕΣ: «Διαπιστώθηκε το υψηλό ηθικό, η άριστη εκπαίδευση, η λειτουργικότητα και η υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα προσωπικού και οπλικών συστημάτων».

Μάλλον κάποιος από τη διοίκηση θα σκέφτηκε ότι ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να καούν οι θερμίδες από τον... Πασχαλινό οβελία!

Σε κάθε περίπτωση όμως ήταν μία σωστή ενέργεια καθώς έχει αποδειχθεί ότι οι Τούρκοι και στις προκλήσεις τους δεν καταλαβαίνουν από αργίες και σχετικά.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(parapolitika.gr – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης - army.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ