Αρχική » , , , , » ΕΑΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΜΑΧΗΣ ΡΟΥΠΕΛ

ΕΑΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΜΑΧΗΣ ΡΟΥΠΕΛ

Δελτίο Τύπου #8, της 2 Απριλίου 2017
ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΜΑΧΗΣ ΡΟΥΠΕΛ

Γνωστοποιούμε στα Μέλη και τους Φίλους μας, μετά την αξέχαστη περυσινή εμπειρία, ότι: Την Κυριακή, 14 Μαΐου 2017, το Παράρτημα θα εκδράμει, με αυθημερόν επιστροφή, στο Ρούπελ για να παρακολουθήσουμε την αναβίωση της επικής μάχης του Απριλίου του 1941 εναντίον των δυνάμεων του Άξονα.

Στη φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιήσει επίδειξη και οι πολυβραβευμένες ομάδες επιδείξεων F-16 «ΖΕΥΣ» και Τ-6 «ΔΑΙΔΑΛΟΣ» της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Το θέαμα θα είναι ανεπανάληπτο και λίγοι οι τυχεροί που θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν. Ο Δήμος Σιντικής που διοργανώνει την εκδήλωση, έχει ανεβάσει στο YouTube (https://youtu.be/RwpdJgFl8N4) φιλμάκι για την προώθηση της εκδήλωσης, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βλέπετε στη σελίδα μας στο Facebook και στον Ιστότοπο: WWW.ROUPEL1941.INFO.

Θα αναχωρήσουμε πρωινές ώρες, για να φθάσουμε στο Ρούπελ πριν τις 10:00ω, αφού προβλέπεται κοσμοσυρροή μεγαλύτερη της περυσινής. Μετά την περιήγηση και τα δρώμενα, θα γευματίσουμε στην περιοχή και θα επιστρέψουμε αργά το απόγευμα.

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Παραρτήματος, καθημερινά 11:00 έως 13:30, από 3 Απρ μέχρι 5 Μαΐου 2017. Προτεραιότητα έχουν τα Μέλη, αλλά μπορούμε να φιλοξενήσουμε και αριθμό Φίλων.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


Για το Τοπικό Συμβούλιο,
Αντγος εα Κων. Κωνσταντάρας, Πρόεδρος
Ανχης εα Ιωάννης Πανταζής, Γραμματέας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ