Αρχική » , , , , » Θητεία τέλος για τη Βίκυ στο Πεντάγωνο. Πήρε... «απολυτήριο»

Θητεία τέλος για τη Βίκυ στο Πεντάγωνο. Πήρε... «απολυτήριο»


ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Πρόωρο τέλος για τη θητεία της Βίκυς Παπαλουκά στο πολιτικό γραφείο του Πάνου Καμμένου. Λίγες ημέ­ρες μετά τη συμπλήρωση ενός μήνα από τον διορισμό της στο Πεντάγωνο ως ει­δικής συνεργάτιδας του υπουργού Εθνι­κής Άμυνας, η όμορφη δημοσιογράφος αποχωρεί, παρόλο που αυτό το διάστη­μα έδειξε να κυλά ομαλά.

Η πρόσληψη της Β. Παπαλουκά στο εν λόγω γραφείο του Π. Καμμένου έγινε προκειμένου η έμπειρη δημοσιογράφος να συμβάλλει στην επικοινωνιακή διαχείριση των κρίσιμων ζητημάτων του ΥΠΕΘΑ σε μια ιδιαίτερα τεταμένη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό. Τελικά, όμως, η συ­νεργασία των δύο πλευρών δεν ευοδώθηκε και η απόλυση της Β. Παπαλου­κά από το γραφείο ανακοινώθηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως στις 16 Μαρτίου.


Η εν λόγω απόλυσή της έρχεται λίγες ημέρες πριν η ίδια αποχωρήσει και από την ΕΡΤ, όπου είχε αναλάβει τη συμπαρουσίαση της εκπομπής των Ενόπλων Δυνάμεων «Με αρετή και τόλμη».

Η όμορφη δημοσιογράφος δέχθηκε πρόταση από το Star, προκειμένου να ενταχθεί στη συντακτική ομάδα του δελ­τίου ειδήσεων του σταθμού, την οποία δεν μπόρεσε να αρνηθεί. Για τον λόγο αυτόν αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την ΕΡΤ, παρόλο που είχε ήδη γυρίσει και το τρίτο επεισόδιο της εκπομπής των Ενόπλων Δυνάμεων. Όπως είχαν γράψει τα «Π», η πρόσληψη της Β. Παπαλουκά στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Άμυνας έγινε στις 24 Φεβρουάριου, ενώ η ίδια είχε ξεκινήσει την εργασία της σε αυτό ήδη από τις 14 του ίδιου μήνα.

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-01/04/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΙΚΑΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ LIVE STYLE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλες φορες η ομορφια δεν ανοιγει πορτες αλλα κλεινει κιολας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ