Αρχική » , , , , , » Δράσεις για την Εθνοφυλακή από το ΓΕΣ

Δράσεις για την Εθνοφυλακή από το ΓΕΣ


ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

Μία σειρά δράσεων ανακοινωθήκαν προσφάτως από το ΓΕΣ, στο πλαίσιο του κα­θορισμού του τρέχοντος έτους από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης ως «Έτους Εφέδρου και Εθνοφύλακα». Οι δράσεις αυτές είναι οι εξής: 

Οργάνωση, θεσμοθέτηση και λει­τουργία Διευθύνσεως Εθνοφυλακής στο ΓΕΣ, υπό τον Α’ Κλάδο.

Δημιουργία διαδικτυακού συνδέ­σμου «Ενημερώσεως περί θεμάτων Εθνοφυλακής», υπό τη διαδικτυα­κό φιλοξενία (web hosting) της επίσημης τοποθεσίας του ΓΕΣ (www.army.gr).

Προβολή όλων των δραστηριοτή­των της Εθνοφυλακής, με ιδιαίτερες αναρτήσεις στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) του εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΣ.

Εκδηλώσεις υπό τον συντονισμό του ΓΕΕΘΑ, με σκοπό την προβολή των δύο θεσμών και την αναγνώρι­ση της συνεισφοράς τους στις Ένοπλες Δυνάμεις και στο έθνος.

Δημιουργία εμβλήματος Εθνοφυ­λακής, που αποτελείται από ασπίδα σε κόκκινο χρώμα, η οποία απεικο­νίζει την αμυντική θωράκιση της χώ­ρας, και από στάχυ κίτρινου χρώμα­τος, που αποτελεί το χαρακτηριστικό σύμβολο της υπαίθρου, τοποθετημέ­να πάνω στο σύμβολο του έθνους, την ελληνική σημαία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής μεταβαίνει σε ακριτικά σημεία της Ελλάδος και παρακολουθεί εκπαιδευτικές δραστηριότητες των εθνοφυλάκων.

Του Λ.Σ. ΜΠΛΑΒΕΡΗ-lsblav@gmail.com
(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-01/04/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ