Απουσία διακλαδικού εμβλήματος αεράμυνας


Εδώ και πέντε-έξι χρόνια έχει αποφασιστεί ορθώς η θεσμοθέτηση ενός ιδιαίτερου διακλαδικού σήματος αεραμύνης, για να φέρεται τιμητικώς στο στήθος από το προσωπικό όλων των βαθμών και ειδικοτήτων που έχει υπηρετήσει σε μονάδες Αντιαεροπορικού Πυροβολικού και Κατευθυνόμενων Βλημάτων όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όμως, με ισχύουσα διαταγή του ΓΕΑ, το προαναφερθέν διακλαδικό έμβλημα αεραμύνης δεν προβλέπεται να φέρεται από όσους ιπτάμενους αξιωματικούς έχουν διατελέσει διοικητές σε Μονάδες ή Μοίρες Κατευθυνόμενων Βλημάτων, όπως των Patriot, των S-300PMU-1 ή της 350 Πτέρυγος Κ/Β.

Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση για αυτήν την -τουλάχιστον- «παραδοξότητα» της Π.Α.;

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ SECRET 11/02/2017 – ΛΕΩΝΙΔΑΣ Σ. ΜΠΛΑΒΕΡΗΣ)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ