Αρχική » , , , » Ομαλή διεξαγωγή εκλογών στην ΕΑΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Ομαλή διεξαγωγή εκλογών στην ΕΑΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ


Οι εκλογές για το νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ στο Παράρτημα Ημαθίας, διεξήχθησαν με επιτυχία, από την 09.00 μέχρι την 19.00 ώρα της 19 Φεβ 2017.

Σύμφωνα με τον εκλογικό κατάλογο, είχαν δικαίωμα ψήφου 310 Μέλη. Ψήφισαν 144 (46,5%) και επιπλέον 2 ετεροδημότες. 4 Μέλη μας τουλάχιστον ψήφισαν σε άλλα Εκλογικά Κέντρα. Δεν υπήρξε κανένα άκυρο ψηφοδέλτιο. Το εκλογικό υλικό απεστάλη ήδη στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Η οργάνωση και λειτουργία της Εφορευτικής Επιτροπής, (Υπτγος Μαλούτας Κωνσταντίνος Ανχης Πανταζής Ιωάννης και Τχης Καραγιάννης Αχιλλεύς) ήταν υποδειγματικές σε κάθε στιγμή και έκφανση της ψηφοφορίας.

Το ΤΣ του Παραρτήματος,
ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
την Εφορευτική Επιτροπή
για το άψογο της διαδικασίας.


Για το Τοπικό Συμβούλιο,
Αντγος εα Κων. Κωνσταντάρας, Πρόεδρος

1 σχόλια:

  1. ΨΗΦΗΣΑΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 6ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ.ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014!!ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ!!ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙς ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ;ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ