Αρχική » , , , , » Ξεκινάει το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου

Ξεκινάει το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου


Από 1η Μαρτίου με το ΠΓΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» και διακλαδική υγειονομική ομάδα

Ξεκινάει σε λίγε ημέρες η φετινή πρώτη φάση του προγράμματος προληπτικής ιατρικής αναβαθμισμένης δυνατότητος, για την πρωτοβάθμια περίθαλψη των κατοίκων νησιών του Αιγαίου, που υλοποιείται από το Πολεμικό Ναυτικό σε συνεργασίας με τις Υγειονομικές Υπηρεσίες των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πιο συγκεκριμένα το ΓΕΝ ανακοίνωσε ότι το διάστημα 1 έως 5 Μαρτίου 2017, το Πλοίο Γενικής Υποστηρίξεως (ΠΓΥ) «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» με τη διευρυμένη Διακλαδική Υγειονομική Ομάδα των ΕΔ που θα επιβιβαστεί σε αυτό, θα υλοποιήσει το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής αναβαθμισμένης δυνατότητος, για την πρωτοβάθμια περίθαλψη των κατοίκων νησιών κυρίως του Ανατολικού Αιγαίου.

Η επιβαίνουσα Διακλαδική Υγειονομική Ομάδα θα αποτελείται από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων, όπως παθολόγος, ορθοπεδικός, χειρουργός, παιδίατρος, ακτινολόγος, δερματολόγος, ΩΡΛ και οδοντίατρος).

Συμφώνως πάντως με το ΓΕΝ, ο πλους του ΠΓΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» έχει προγραμματισθεί ως ακολούθως: Στις 1 Μαρτίου στα Ψαρά, στις 2-3 Μαρτίου στην Ικαρία, στις 4 Μαρτίου στους Φούρνους και στις 5 Μαρτίου στην Ανάφη.

(parapolitika.gr 23/02/2017 – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ