Αρχική » , , , » Εκδήλωση ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ & ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στη ΛΑΦΘ (ΦΩΤΟ)

Εκδήλωση ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ & ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στη ΛΑΦΘ (ΦΩΤΟ)


Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Λέσχη Αξκών Φρουράς Θεσσαλονίκης, χοροεσπερίδα και κοπή βασιλόπιτας από τον Σύνδεσμο Καταδρομέων και Ιερολοχιτών Μακεδονίας, συνοδεία ζωντανής μουσικής και εξαίσιων εδεσμάτων.

Περισσότερα από 200 μέλη και φίλοι του Συνδέσμου (καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές και φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων και του καταδρομικού πνεύματος) διασκέδασαν και χόρεψαν σε εορταστικό κλίμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές κύριοι Καλαφάτης Σταύρος, Γκιουλέκας Κων/νος και Ορφανός Γεώργιος καθώς και ο Δκτής της Iης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Σίμος Χρήστος, ο Δκτής της 1ης ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ, ο Δκτής της 71 Α/Μ ΤΑΞ ΠΖ, ο Υποδιοικητής και Επιτελάρχης της Iης ΜΠ, και εκπρόσωπος του Δκτού του Γ΄ ΣΣ/NDC-GR λόγω απουσίας του Στρατηγού Δκτή σε έκτακτη υπηρεσιακή υποχρέωση.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αντγος ε.α Μήττας Δημήτριος τίμησε 4 πρώην προέδρους του Συνδέσμου απονέμοντάς τους πλακέτα με το έμβλημα του Συνδέσμου, για την σημαντικότατη και ανιδιοτελή προσφορά τους η οποία είχε ως αποτέλεσμα την διατήρηση της ιστορικής μνήμης, την διοχέτευση της τόλμης και του καταδρομικού πνεύματος στην κοινωνία, την διατήρηση του αγωνιστικού φρονήματος και των ηθικών αξιών των ιδρυτών Ιερολοχιτών.

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Καταδρομέων και Ιερολοχιτών Μακεδονίας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους τίμησαν τον Σύνδεσμο με την παρουσία τους, καθώς και όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της, όπως το τμήμα της Στρατιωτικής Μουσικής του Γ΄ ΣΣ, το προσωπικό της ΛΑΦΘ, αλλά και το catering «Διαμαντής» για την εξαιρετική ποιότητα εδεσμάτων, καθώς και την άψογη εξυπηρέτηση.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ