Αρχική » , , , , , , , » Κλείνει το στρατόπεδο της Καλαμάτας, όπως και όλα της Πελοποννήσου!

Κλείνει το στρατόπεδο της Καλαμάτας, όπως και όλα της Πελοποννήσου!


Κλείνει το στρατόπεδο της Καλαμάτας τον Ιούλιο, σύμφωνα με το σχεδιασμό του ΓΕΕΘΑ για αναδιάρθρωση των κέντρων εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κλείσουν όλα τα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στην Πελοπόννησο και την Αθήνα ενώ θα μείνουν ανοιχτά μόνο αυτά της Θήβας και του Αυλώνα Αττικής.

Το νέο στρατόπεδο δημιουργήθηκε το 1988 και φιλοξένησε το 9ο Σύνταγμα Πεζικού. Από το 2005 έως το 2011 που αποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας του, φιλοξένησε το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Διαβιβάσεων (ΚΕΔΒ). Μετά την απομάκρυνση του ΚΕΔΒ, στο στρατόπεδο έμεινε η 77 Μονάδα Επιστρατεύσεως. Στο στρατόπεδο μπήκαν πάλι νεοσύλλεκτοι επί κυβερνήσεως του Αντώνη Σαμαρά το Μάρτιο του 2013.

(eleftheriaonline.gr 22/02/2017)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ