Αρχική » , , , , » ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ» ΣΤΟ ΙΔΙΣ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ» ΣΤΟ ΙΔΙΣ (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Σας κοινοποιώ την παρακάτω ανακοίνωση του Ινστιτούτου Διεθνών Σπουδών (ΙΔΙΣ) που αναφέρεται στη διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα την «Τεχνολογία και τον Πόλεμο». Στο σεμινάριο παρουσιάζουν αντικείμενα οι συνάδελφοι Αντγος εα Γκαρτζονίκας Παναγιώτης, Υπτγος εα Ναλμπάντης Πολυχρόνης και Υπτγος εα Δασκαλάκης Ιπποκράτης.

Περιλαμβάνει 8 δίωρες διαλέξεις στο χώρο του ΙΔΙΣ αρχίζοντας τη Δευτέρα (16.00-18.00) στις 06 Μαρτίου και με λήξη στις 15 Μαΐου. Πρόγραμμα και λοιπές πληροφορίες όπως συνημμένο.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι 02 Μαρτίου. Το κόστος 90 ή 120 ευρώ. Αίτηση εγγραφής όπως το συνημμένο.

Τα 3 τελευταία αντικείμενα που παρουσιάζω αναφέρονται στα σύγχρονα θέματα (πυρηνικά όπλα, υβριδικοί πόλεμοι, νέες μορφές πολέμου, τεχνολογικές εξελίξεις, σύγχρονες απειλές κλπ)

Περισσότερες πληροφορίες και στην ιστοσελίδα του ΙΔΙΣ

Ιπποκράτης Δασκαλάκης
Υπτγος εα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ