Αρχική » , , , » ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ 2017 ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ 2017 ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΥΠΕΥΘ: ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ 30 ΤΚ 57019 ΠΕΡΑΙΑ
ΤΗΛ 6946862098 &6983502502
Email:vdiamantidis@yahoo.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25/2/2017

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιττας των Αποφοίτων ΣΣΑΣ Θεσσαλονίκης στο ΚΨΜ της ΣΣΑΣ, που συμμετείχαν αρκετοί απόφοιτοι της Σχολής μας.

Η εκδήλωση άρχισε με σύντομη εισαγωγή του Βασιλείου Διαμαντίδη και του Θεοδωρίδη Σταύρου που ευχαρίστησαν τον Δκτη της Σχολής Ταξχο Χατζηγεωργίου Αντωνίου για την παραχώρηση της αίθουσας της Σχολής.

Στη συνέχεια, ο αρχαιότερος απόστρατος απόφοιτος της ΣΣΑΣ Πλουμίδης Γεώργιος (έτος εισαγωγής 1966) ο οποίος εισήλθε στην σχολή ως μαθητής ΣΙΣ και εξήλθε ως Αξκός ΣΣΑΣ μαζί με τον Δντή 424ΓΣΝΕ Υπτγο (ΥΙ) Μιχαήλ Τσελεντάκη έκοψαν την πίττα με τον προβλεπόμενο τρόπο, ενώ συγχρόνως μοιράστηκαν και ατομικές πίττες σε όλους τους παρευρισκόμενους αποφοίτους της Σχολής.

«Τυχερός» του φλουριού ήταν ο Ταξχος (ΣΤΡ ) ε.α Αντώνιος Ορφανός που του δόθηκε μια εικόνα της Παναγίας και ένα βιβλίο σχετικό με το οχυρό του Ρούπελ το οχυρό της αντίστασης, της αξιοπρέπειας, του ηρωισμού (προσφορά του συγγραφέα και απόφοιτου ΣΣΑΣ Βασιλείου Νικόλτσου).

Ακολούθησε η απονομή τιμητικών δώρων στον Δκτη ΣΣΑΣ Ταξχο Αντώνιο Χατζηγεωργίου και στον αρχαιότερο απόφοιτο ΣΣΑΣ Θεσσαλονίκης Γεώργιο Πλουμίδη.

Μετά το πέρας της κοπής υπήρχε μπουφές.

Ως Απόφοιτοι ΣΣΑΣ Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, ευτυχισμένα και δημιουργικό 2017. Αισιοδοξία τύχη δύναμη και πολλές επιτυχίες.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η παρουσίαση βιβλίου «Ιστορία της Στρατιωτικής Ιατρικής Σχολής (Σ.Ι.Σ) Θεσσαλονίκης 1947-1970» θα γίνει Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 ώρα 18:00 στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης οδός Λαμπράκη 4.

Βασίλειος Διαμαντίδης
Β Αντιπρόεδρος ΣΑ/ΣΣΑΣ

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ