Αρχική » , , » Σύσκεψη των Φορέων Πληροφορικής της ΠΑ

Σύσκεψη των Φορέων Πληροφορικής της ΠΑ


Από 20 έως 22 Φεβρουαρίου 2017, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της  Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ),  Σύσκεψη των Φορέων Πληροφορικής της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ).

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η εξέταση επίκαιρων θεμάτων που άπτονται της επιστήμης της Πληροφορικής και επηρεάζουν τις εξελίξεις στις Ένοπλες Δυνάμεις. Στη σύσκεψη, που έγινε υπό την προεδρία του Διευθυντή Πληροφορικής  του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), συμμετείχαν αρμόδιοι επιτελείς των Διευθύνσεων του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, του 201 Κέντρου Εφοδιασμού Αεροπορίας, της ΕΜΥ, οι Διοικητές των Κέντρων Μηχανογράφησης και οι συναρμόδιοι φορείς Ασφαλείας και Τηλεπικοινωνιών του ΓΕΑ.

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Διοικητής της ΕΜΥ, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

(haf.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ