Αρχική » , , » «Είμαστε περήφανοι» από το ΓΕΣ

«Είμαστε περήφανοι» από το ΓΕΣ


ΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ «Είμαστε Περήφανοι» καθιέρωσε το ΓΈΣ, όπου μία φορά το μήνα, σχηματισμοί, συγκροτήματα και μονάδες κα­λούνται και παρουσιάζουν στο Επιτελείο του ΓΕΣ τις δράσεις που έχουν υλοποιήσει και κάνουν το προσωπικό τους να αισθάνεται υ­περήφανο. Η δράση δεν αφορά έναν απολο­γισμό έργου, αλλά -συμφώνως με το ΓΕΣ- «είναι μια ευκαιρία για την παρουσίαση θε­μάτων, για τα οποία είναι κάποιος υπερήφα­νος, είτε γιατί ξεπέρασε εμπόδια, είτε γιατί σκέφθηκε καινοτόμα, είτε γιατί πέτυχε εξαι­ρετικά αποτελέσματα με ελάχιστους πόρους». 

Την Πέμπτη 16 Φεβρουάριου έγινε η έναρξη των παρουσιάσεων για τις «οράσεις υπερηφά­νειας» από τις: 8η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία (VIII ΜΠ «Ηπείρου»), 30η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία («Τομορίτσα»), 1/38 Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής («Μπιζάνι»), η 22η Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής («Κιλκίς») και το 15ο Σύνταγμα Πεζικού («XVI ΜΠ»). Καλή πρωτοβουλία για την (ανέξοδη) άνοδο του ηθικού του προσωπικού.

(ΕΠΕΝΔΥΣΗ-24/02/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


2 σχόλια:

  1. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ, ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ 1200 ΕΥΡΩ, ΕΦΚΑ, ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣ, ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΙΜΗΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ, ΒΟΕΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΤΛ "ΚΟΥΚΟΥΛΟΝΤΑΙ" ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΑΣ. Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ, ΟΡΘΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ. ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΦΤΑ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟΘΥΜΟΙ "ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΕΣ". 2010 - 2017 ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ "ΜΑΣΤΟΡΑ", ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΧΑΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ