Αρχική » , , , , , » AΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΓΟΥ ε.α. ΡΟΖΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΠΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΑΝΤΓΟΥ ε.α. ΚΑΣΤΡΑΝΤΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣ

AΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΓΟΥ ε.α. ΡΟΖΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΠΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΑΝΤΓΟΥ ε.α. ΚΑΣΤΡΑΝΤΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣ


Απάντηση του Αντιπροέδρου και υποψήφιου πρόεδρου Αντγου ε.α. Ροζή Βασίλειο στην πρόταση – δέσμευση του υποψηφίου προέδρου Αντγου ε.α.Καστραντά Στυλιανού για τις συντάξεις χηρείας.

Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη των οικογενειών εκλιπόντων συναδέλφων.

Επί της σχετικής προτάσεως του υποψηφίου προέδρου του Δ.Σ της Ε.Α.Α.Σ. Αντγου Καστραντά Στυλιανού για τις συνάξεις χηρείας σας γνωστοποιώ τα παρακάτω:

1. Στο πρόγραμμα μου για την Ε.Α.Α.Σ. που αξίζουμε και επιθυμούμε αναγράφεται ότι:

«Με τη δύναμη της ψήφου σας, υπόσχομαι μεταξύ των άλλων ένα σκληρό αγώνα σε συνεργασία και με τις άλλες ενώσεις των Αποστράτων για:

Κατάργηση του άθλιου Ν. 4387/2016 (Κατρούγκαλου) και ειδικότερα του άρθρου 12 αυτού για τις συντάξεις λόγω θανάτου.»

Σχετική ανάρτηση προς τούτο στο INFOGNOMONPOLITICS.BLOGSTOP.COM στις 11 Φεβ 2017 και αλλού.

2. Κατά τις επισκέψεις μου στα παραρτήματα και συγκεκριμένα στο παράρτημα Τρικάλων στις 17 ΙΑΝ. 2017 ανακοίνωσα για πρώτη φορά «το άνοιγμα λογαριασμού από την ΕΑΑΣ εφόσον εκλεγεί υπέρ των Ορφανών παιδιών των Συναδέλφων!»

Σχετική ανάρτηση προς τούτο στο VETERANOS.GR στις 18 ΙΑΝ 2017, ανάρτηση με τίτλο «Άστραψε και βρόντηξε ο Στρατηγός Ροζής».

Το υπόψη θέμα δε, το ανακοίνωσα και σε όλα τα παραρτήματα που επισκέφτηκα.

Επομένως η πρόταση του κ. Καστραντά για δέσμευση όλων των υποψηφίων επί του συγκεκριμένου θέματος σε ότι με αφορά είναι δεδομένη γιατί αυτά έχουν διατυπωθεί από εμένα προσωπικά δημοσίως και προ πολλού χρόνου, σε όλα τα παραρτήματα που επισκέφτηκα και έχουν αναρτηθεί πέρα από το τοίχο μου στο fb και σε έγκριτα site και blogs.

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που ο κ. Καστραντάς υιοθετεί τις προτάσεις μου, αν και για μια ακόμη φορά έπεται.

1 σχόλια:

  1. ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΚΙΖΕΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΒΓΕΙΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΕΣΤΕ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ "ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ"!!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ,ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ "ΛΙΓΟΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ.ΣΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΤΣΙΡΚΟ" ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ