Αρχική » , , , , » Αιφνιδιαστική σύσκεψη για τις τρέχουσες εξελίξεις της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ με Επίτιμους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ

Αιφνιδιαστική σύσκεψη για τις τρέχουσες εξελίξεις της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ με Επίτιμους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ


Σημαντική σύσκεψη μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και της αντιστοίχου στρατιωτικής του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης από τη μία πλευρά και των διατελεσάντων επιτίμων Αρχηγών ΓΕΕΘΑ από την άλλη, πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 25 Φεβ. 2017.

Η συνάντηση αυτή είχε ξαφνικό χαρακτήρα και δεν είχε ανακοινωθεί από πριν, και δεν είναι άσχετη με την επιδειχθείσα τουρκική προκλητικότητα των τελευταίων ημερών, που με κορωνίδα εκτεταμένες «Ψυχολογικές Επιχειρήσεις» που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη μέσω των τουρκικών Μέσων Μαζικής Ενημερώσεως, διακρίνοντας από «ποικιλία» και «πρωτοτυπία» ενεργειών.

Ενδεικτικό μάλιστα του ξαφνικού και επείγοντος χαρακτήρος της συναντήσεως αυτής είναι και το γεγονός ότι έχουν ανταποκριθεί στη σχετική πρόσκληση μόλις τρεις από τους διατελέσαντες Επιτίμους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ από τους 12 εν ζωή.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι με απόφαση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, και κατόπιν σχετικής προτάσεως του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ, «προσεκλήθησαν στο ΥΠΕΘΑ Επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ορισμένοι εκ των οποίων διετέλεσαν και υπουργοί, προκειμένου να ενημερωθούν επί θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για τις τρέχουσες εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα και να εκθέσουν τις απόψεις τους επί των θεμάτων αυτών.», όπως σημειωνόταν στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, που εκδόθηκε πριν από λίγη ώρα. Από τους Επιτίμους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ το παρόν στην προαναφερθείσα σύσκεψη έδωσαν οι Ναύαρχος ε.α. Παναγιώτης Χηνοφώτης ΠΝ, Πτέραρχος (Ι)ε.α. Ιωάννης Γιάγκος, οι οποίοι αμφότεροι έχουν διατελέσει υπουργοί, καθώς και ο Στρατηγός ε.α. Δημήτριος Γράψας.

(parapolitika.gr – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης - mod.mil.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ