«ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ»...


Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις... Ποιοι έχουν οικειοποιηθεί -κατά βάση τουλάχιστον- τα καταπατημένα κτήματα της Μονής των Αγίων Θεοδώρων στην ευρύτερη περιοχή της Χειμάρρας; Μέλη των αλβανικών αστυνομικών υπηρεσιών, όπως μαθαίνουμε, δίχως, πάντως, να εκπλησσόμαστε! Πολλώ δε μάλλον όταν παραλλήλως όλο και περισσότεροι Βορειοηπειρώτες καλούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Χειμάρρας «διά υπόθεσίν τους», που λέγαμε στην Ελλάδα σε παλιότερες, σκοτεινές εποχές. Από τη στιγμή που δεν στοιχειοθετείται η παραμικρή κατηγορία εναντίον τους, όλοι μας καταλα­βαίνουμε ότι η κλήση τους απο­βλέπει στην άσκηση σε βάρος τους ψυχολογικής βίας. 

Κατά τα άλλα, «business as usual» στην Αλβανία: πόλεις και κοινότη­τες με έντονο τσάμικο στοιχείο αδελφοποιούνται με τουρκικές, ενώ ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα (φωτό) μοιράζει τίτλους ιδιο­κτησίας στους «Τσάμηδες» και συναγελάζεται, όπως και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος, με «καλά παιδιά», σαν αυτά στις γκανγκστερικές ταινίες του Σκορσέζε... 

Γ.Σ.
(ΕΠΙΚΑΙΡΑ-17/02-02/03/17)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ