Αρχική » , , , » Μήνυμα Υποψηφίου Προέδρου ΕΑΑΣ Αντγου ε.α Καστραντά Στυλιανού

Μήνυμα Υποψηφίου Προέδρου ΕΑΑΣ Αντγου ε.α Καστραντά Στυλιανού


Αγαπητοί Συνάδελφοι του Στρατού Ξηράς ,της Ελληνικής Αστυνομίας και αγαπητά Μέλη Εκλιπόντων Συναδέλφων,

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου όλα τα μέλη της ΕΑΑΣ καλούμαστε να ψηφίσουμε για την ανάδειξη του νέου Προέδρου, νέου Αντιπροέδρου και των νέων μελών του ΔΣ.

Θα πρέπει πάνω απ’ όλα αναλογιζόμενοι τον θεσμικό ρόλο και έργο της ΕΑΑΣ καθώς και τα εξαιρετικά δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τόσο ως Έθνος όσο και ως κλάδος να προσέλθουμε μαζικά και να ψηφίσουμε εκείνους που κατά την εκτίμησή μας θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο που αμέσως μετά τις εκλογές θα αναλάβουν καθώς και να σταθούν απέναντι σε κάθε έναν που θα επιχειρήσει με πράξεις ή παραλείψεις να αγνοήσει ή να υποβαθμίσει πρώτα απ’όλα τα Εθνικά μας θέματα και ύστερα τα νόμιμα δικαιώματά μας.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να ενημερωθούμε για τις θέσεις και προτάσεις ενός εκάστου των υποψηφίων και ας επιλέξουμε εκείνους που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν, θέλουν και μπορούν να προωθήσουν και να επιλύσουν τα πολύπλοκα θέματα και προβλήματα του κλάδου μας.

Ας κάνουμε τις επιλογές των προσώπων με βασικό κριτήριο τις ικανότητες ενός εκάστου και όχι με οποιαδήποτε άλλα κριτήρια.

Είναι γνωστό ότι πολλοί αισθανόμαστε απογοητευμένοι από πράξεις ή παραλείψεις του απερχόμενου ΔΣ της ΕΑΑΣ. Αυτό όμως ας μην λειτουργήσει ως κίνητρο για ΑΠΟΧΗ γιατί τότε θα δώσουμε την ευκαιρία σε όλους όσους εσκεμμένα μας αγνοούν και δεν μας υπολογίζουν, να μας ξεχάσουν τελείως και να αδιαφορήσουν πλήρως για την ικανοποίηση των όποιων αιτημάτων μας.

Με την βεβαιότητα ότι με την συμμετοχή μας θα δώσουμε την απάντησή μας προς όλους όσους μας θεωρούν δεδομένους,

Σας καλώ να δώσουμε την Κυριακή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ στις κάλπες το ηχηρό παρόν μας.

«Καλή Επιτυχία» σε όλους τους υποψηφίους

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Αντγος (ε.α) Καστραντάς Στυλιανός
Υποψήφιος Πρόεδρος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ