Φλέβα χρυσού ο Καμμένος...


Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος επέστρεψε χθες από το Αμπου Ντάμπι και είχε κέφια. Αιτία, η επένδυση στις Φλέβες, την οποία «ψήνει» εδώ και πολύ καιρό. Όπως έλεγε σε συνεργάτες του μετά το ταξίδι στο Αμπου Ντάμπι, «τα πράγματα πάνε πολύ καλά». Τι είναι η επένδυση στις Φλέβες, για την οποία ενδιαφέρονται οι εμίρη­δες; Προβλέπει κατασκευή τουριστικής μονάδας επτά αστέρων από την οποία υπολογίζεται οτι το ετήσιο κέρ­δος για τη χώρα θα είναι 100 εκατομμύρια ευρώ. Αν είναι έτσι, πώς να μην ετοιμάζεται για αγορά ακόμη και F-35; 

Π.Κ.
(ΕΙΔΗΣΕΙΣ-23/02/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ