Αρχική » , , , , » 1.000 προσλήψεις Οπλιτών 3ετούς Θητείας. Ποιες ειδικότητες αναζητούν ΣΞ-ΠΝ-ΠΑ (ΦΕΚ-ΠΙΝΑΚΑΣ)

1.000 προσλήψεις Οπλιτών 3ετούς Θητείας. Ποιες ειδικότητες αναζητούν ΣΞ-ΠΝ-ΠΑ (ΦΕΚ-ΠΙΝΑΚΑΣ)


Ποιες είναι οι ειδικότητες που αναζητούν ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό και η Πολεμική Αεροπορία.

Προσλήψεις 1.000 Οπλιτών Βραχεί­ας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) ανακοίνω­σε το ΥΕΘΑ. Η υπουργική απόφαση, που έχει την έγκριση του υπουργείου Οικο­νομικών, υπογράφτηκε χθες. Οι προσλήψεις των 1.000 ΟΒΑ σχεδιάζονταν εδώ και μήνες.

Οι 600 από τους 1.000 ΟΒΑ θα προσληφθούν για τις ανάγκες του Στρατού Ξηράς, 200 θα πάνε στο Π.Ν. και 200 στην Π.Α.

Σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινωθεί από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμ­μένο, η περίοδος πρόσληψης θα είναι δύο συν ένα έτη και θα αφορά οπλίτες που υπη­ρετούν και όχι εφέδρους. Μετά την ολοκλή­ρωση της θητείας τους, οι οπλίτες που το επιθυμούν και θα επιλεγούν θα συνεχίζουν να υπηρετούν στις μονάδες, από τις οποίες και θα απολύονται χωρίς δυνατότητα μετάθεσης.


ΚΑΤΑ την επιλογή προτιμώνται κατά σειρά προτεραιότητας όσοι ανήκουν σε νεότερη ΕΣΣΟ, μεταξύ δε οπλιτών της ίδιας ΕΣΣΟ προτιμώνται οι μικρότεροι σε ηλικία. Αν συμπίπτουν και οι ΕΣΣΟ και η ημερομηνία γέννησης, προτιμώνται αυτοί που η ειδικότητα τους, κατά την κρίση του οικείου Γενικού Επιτελείου, θεωρείται περισσότερο κρίσιμη και αναγκαία. 

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
(ΕΙΔΗΣΕΙΣ-22/02/2017)

Υπουργική Απόφαση Φ.415/2/280734/Σ.1477/2016 (ΦΕΚ 799/Β/24-3-2016). Τροποποίηση της Φ.424/19/155201/Σ.1091/13 Ιουν 2008 απόφασης Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας «Ανακατάταξη οπλιτών και επανακατάταξη εφέδρων για βραχεία περίοδο». Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγένθυση:__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ