Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ


Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Άμυνας Πάνος Καμμένος «εξοπλί­ζεται» για να αντιμετωπίσει την τουρκική προκλη­τικότητα, που το τελευταίο διάστημα εκδηλώνεται με... φωτογραφικές κάμερες! Η φωτογραφία εί­ναι από την πολύ μεγάλη έκθεση αμυντικού υλι­κού IDEX 2017 στο Αμπου Ντάμπι.

Ο ΥΕΘΑ πέρασε από τα περίπτερα ελληνικών εταιρειών και, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, «κόλλησε» με τις ελληνικές θερμικές κάμερες που στα Ίμια είναι πολύ χρήσιμες τελευταία. 

Π.Κ.
(ΕΙΔΗΣΕΙΣ-24/02/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


1 σχόλια:

  1. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ . ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.
    100000 Ε ΚΟΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΑΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ ΥΠΕΡ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ??? ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΟΤΑ. ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΩΔΚΠ6-7ΚΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ