Διακλαδικές επιχειρήσεις


Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΑΤΟΪΚΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Μία εξαιρετικά ενδιαφέ­ρουσα επίσκεψη ΝΑΤΟϊκού αξιωματούχου στην Ελλάδα και στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πέρασε στα «ψιλά», ίσως γιατί ήταν ναύαρχος των Ειδικών Δυνάμεων του Αμερικανικού Ναυτικού. Πρόκει­ται για τον διοικητή των ειδικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ, Αμερικανό αντιναύαρχο Colin J. Kilrain, ο οποίος προέρχεται από τους φη­μισμένους βατραχανθρώπους του Ναυτικού των ΗΠΑ.

Τον Αμερικανό ναύαρχο συνάντησε στο γραφείο του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, επίσης «βάτραχος», προερχόμενος από τη ΔΥΚ του Π.Ν., και μαζί του συζητήθηκαν θέματα που αφο­ρούν στην αποστολή και τη λειτουργία του Προωθημένου Συμμαχικού Υποστρατηγείου Ειδικών Επιχειρήσεων (που έχει συγκροτηθεί «σεμνά και ταπεινά» στις ΝΑΤΟϊκές εγκατα­στάσεις του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ναυτικής Αποτροπής -ΚΕΝΑΠ-, στη Σούδα της Κρήτης), καθώς επίσης σε συνεκπαιδεύσεις που δύνανται να υλοποιηθούν μεταξύ Ειδικών Δυνάμεων της Συμμαχίας και στις ενέργειες που απαιτούνται για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί από το ΝΑΤΟ στον τομέα των ειδικών επιχειρήσεων.

Ο τομέας των Διακλαδικών Ειδικών Επιχειρήσεων, όχι μόνο σε επίπε­δο ΝΑΤΟ, αλλά και διεθνώς, εί­ναι ένας από τους πλέον βασικούς τομείς δραστηριοτήτων των Ενό­πλων Δυνάμεων μιας χώρας και εκεί επενδύονται πλέον κονδύλια, προσωπικό και εκπαίδευση, ώστε να υπάρχουν μικρές, άριστα εκπαι­δευμένες δυνάμεις επαγγελματιών, ικανές να δράσουν αμέσως όπου απαιτηθεί.

Του Λ.Σ. ΜΠΛΑΒΕΡΗ-lsblav@gmail.com
(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-24/02/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


2 σχόλια:

 1. ΓΙΑΤΙ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ
  ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ
  "ΕΘΝΟΡΧΙ"ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ;ΜΗΠΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΙΣΗΣΕΩΣ ΤΟΥ
  "ΕΘΝΟΡΧΙ" ΓΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟΝ
  ΚΕΜΑΛ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΑΙΡΙΑ
  ΖΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ:ΝΤΡΟΠΗ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ