Αρχική » , , , , » Αποτελέσματα εκλογών και δημοσκόπηση στην ΕΑΑΣ Βόλου

Αποτελέσματα εκλογών και δημοσκόπηση στην ΕΑΑΣ Βόλου

Σας κοινοποιούμε για την ενημέρωσή σας τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε στο Παράρτημά μας για το Τοπικό μας Συμβούλιο. (Τα Παραρτήματα που, επίσης, προχώρησαν στη διενέργεια της δημοσκόπησης, παρακαλούνται θερμά, συναδελφικά και χωρίς να με παρεξηγήσουν, όπως μας κοινοποιήσουν τ΄αποτελέσματά τους, εκτός και αν τα ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους. Αυτά μας αναγκαιούν, για την τεκμηρίωση του δευτέρου μέρους του περί του θέματος και υπό σύνταξη Υπομνήματός μας (αναγκαία για μας -που από το 2008 προτείναμε συνεχώς τη δημοσκόπηση με κάλπη- η επεξεργασία των αποτελεσμάτων αυτών και τα συνεπακόλουθα συμπεράσματα).

Επίσης, σας κοινοποιούμε και τ΄ αποτελέσματα για το ΔΣ/ΕΑΑΣ, όπως αυτά στάλθηκαν στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Το ποσοστό συμμετοχής των συναδέλφων μας, κυμάνθηκε στο 40% των συνολικώς εγγεγραμμένων (Προφανώς το ποσοστό αυτό διαμορφώνεται σε άνω του 50%, αν αφαιρεθεί -από τη δύναμη των εγγεγραμμένων στον εκλογικό κατάλογο- ο αριθμός των υπέργηρων ή ασθενούντων μελών και αυτών που διαμένουν μακράν του Βόλου, λ.χ. Σποράδες, Ανατολικό και Νότιο Πήλιο, Αλμυρό κλπ). Αλλά και έτσι να προσμετρηθεί, έστω και αν ήταν η Κυριακή των Απόκρεω, η συμμετοχή εκτιμούμε ότι πρέπει να διαμορφώνεται σε υψηλότερα ποσοστά.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(ΕΑΑΣ/Παρ.Ν.Μαγνησίας, ο Πρόεδρος του ΤΣ, Γκουζής Αθανάσιος, Υποστράτηγος ε.α. Οικονομικού,6944815236, *7815236, akgouzis@gmail.com)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ