Αρχική » , , , , , , » Μήνυμα Αρχηγού ΓΕΣ στην Τουρκία: «Ισχυρός ο Στρατός μας» (BINTEO)

Μήνυμα Αρχηγού ΓΕΣ στην Τουρκία: «Ισχυρός ο Στρατός μας» (BINTEO)


ΜΕ ΤΟΥΣ Τούρκους να συνεχίζουν τις προκλήσεις στο Αιγαίο και να κινού­νται στη «λεπτή γραμμή» ενός μείζονος επεισοδίου, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστρά­τηγος Αλκιβιάδης Στεφα­νής (φωτό) έστειλε χθες από τη Χίο μήνυμα στην Άγκυρα, λέγοντας ότι ο Ελ­ληνικός Στρατός δεν είναι σε κρίση, είναι ισχυρός και οι νησιώτες πρέ­πει να κοιμού­νται ήσυχοι.

Χθες το πρωί ο αρχηγός ΓΕΣ παρευρέθηκε στον μητροπολιτικό ναό και πα­ρακολούθησε τη θεία λειτουργία και το μνημόσυ­νο για τα θύματα του βομ­βαρδισμού του πλοίου του Σουηδικού Ερυθρού Σταυ­ρού «Wiril» στις 7 Φεβρου­άριου 1944.

Ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος του απένειμε τον Χρυσό Σταυρό του Αγί­ου Ισιδώρου και τον προσκάλεσε στις 31 Μαρτίου στη νήσο Παναγιά για την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου. Σημειώνεται ότι η Παναγιά έχει στοχοποιηθεί από την Τουρκία με συ­νεχείς παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και των εθνικών χωρικών υδάτων.Ακολούθως, ο αντι­στράτηγος Αλκιβιάδης Στε­φανής -με καταγωγή από τη Χίο- ευχαρίστησε τον μητροπολίτη και τόνισε: «Οι Χιώτες μπορού­με να κοιμόμα­στε ήσυχοι, για­τί ο Ελληνικός Στρατός κάνει καλά τη δουλειά του. Είναι δυνα­τός, ισχυρός και δεν είναι σε κρί­ση, φυλάσσο­ντας από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλ­λη». Στο μεταξύ, τα τουρκι­κά ΜΜΕ έκαναν χθες ανα­φορές για νέο δήθεν επει­σόδιο στα Ίμια, στο οποίο «πλοία του Ελληνικού Λι­μενικού παραβίασαν το με­σημέρι τα τουρκικά χωρικά ύδατα έξι φορές».

Πρόκειται για τη συνή­θη τουρκική πρακτική να κάνει το άσπρο μαύρο, για να συντηρεί την ένταση στο Αιγαίο.

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - 20/02/2017 - chiosin.gr)

1 σχόλια:

  1. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΑΝΥΨΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΙΑΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ