Αρχική » , , , , » Συνέντευξη Σχη ε.α Νίκου Καρδούλα στο TRT για τους Δασικούς Χάρτες (BINTEO)

Συνέντευξη Σχη ε.α Νίκου Καρδούλα στο TRT για τους Δασικούς Χάρτες (BINTEO)


Στην εκπομπή «ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ» με τη ΝΙΚΗ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ
ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ - ΠΟΛΛΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

«... Καθαρά λοιπόν ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Νόμος, που βάζει τους πολίτες να πληρώνουν για λάθη και παραλείψεις της διοίκησης, για να αποδείξουν το αυτονόητο και στη συνέχεια να δικαιώνονται. Αντί λοιπόν το Κράτος να υπηρετεί τους πολίτες, εδώ έρχονται οι πολίτες να υπηρετήσουν το Κράτος και να διορθώσουν τα μακροχρόνια λάθη και παραλείψεις της Διοίκησης, πληρώνοντας αξιοσέβαστα ποσά!!!»

Χρήσιμες απαντήσεις στο τι πρέπει να κάνετε για δασικές, αγροτικές και χορτολιβαδικές εκτάσεις του 1945, τι γίνεται για νομιμοποίηση αυθαιρέτων σε δασικές εκτάσεις και σε επιδοτήσεις ΟΣΔΕ, τι κάνουμε σε αναδασμούς και διανομές που χαρακτηρίζονται δασικές εκτάσεις, ποιοι τίτλοι ισχύουν για υποβολή αντιρρήσεων, πόσο πληρώνουμε, πότε δεν πληρώνουμε, πως εντοπίζουμε το ακίνητό μας, τι δικαιολογητικά υποβάλλουμε, κλπ.

Σημαντική Παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ, με συνέντευξη στο ΣΑΚΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ