Αρχική » , , , , , , » Ημερίδα για τον Πόλεμο τον 21ο αιώνα στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΦΩΤΟ)

Ημερίδα για τον Πόλεμο τον 21ο αιώνα στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΦΩΤΟ)


Σκοπός της Ημερίδος ήταν η ευρύτερη ανάλυση του φαινομένου του πολέμου

Ημερίδα με θέμα «Ο Πόλεμος στον 21ο Αιώνα – Τάσεις – Προκλήσεις – Απειλές» πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017) το πρωί στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Υποστράτηγος Αλέξανδρος Ξηρός» της Σχολής, που φέρει την ονομασία του πρώην διοικητού της Σχολής ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε επίσημη επίσκεψή του στο Βουκουρέστι, μετά από πρόσκληση του ομολόγου του διοικητού της Ρουμανικής Στρατιωτικής Ακαδημίας, και διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τη Διεύθυνση Δόγματος του ΓΕΣ.

Σκοπός της Ημερίδος ήταν η ευρύτερη ανάλυση του φαινομένου του πολέμου, καθώς και το πως αυτός αναμένεται να διαμορφωθεί στο εγγύς μέλλον, ενώ παρουσιάσθηκαν από τους ομιλητές θέματα σχετικώς με τον πόλεμο στην εποχή της παγκοσμιοποιήσεως, το Δίκαιο του πολέμου και την τεχνολογία στο σύγχρονο πόλεμο.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(parapolitika.gr – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ