Αρχική » , , , » Ανησυχία χωρίς λόγο για... «μυστικές επιστρατεύσεις»

Ανησυχία χωρίς λόγο για... «μυστικές επιστρατεύσεις»


Τι σου είναι το «ράδιο αρβύλα». Στην Καβάλα, την περασμένη Τετάρτη, ο Στρατός ζήτησε κάποια φορτηγά από μεταφορικές εταιρίες της πόλης. Αμέσως το μυαλό όλων πήγε στο κακό. Και δώσ' του τα σενάρια για... επιστρατεύσεις μυστικές και πως κάτι κρύβουν. Κατάσταση άσ' τα να πάνε. Τι έγινε; Γίνεται μια ΝΑΤΟική άσκηση στη Ρουμανία και πρέπει να πάνε κάποια υλικά στο χώρο της άσκησης.

Κρίθηκε από το ΝΑΤΟ ασύμφορη η μεταφορά τους μέσω θαλάσσης από τα Δαρδανέλια, λόγω πολύ υψηλών τελών διέλευσης, και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης έδωσε άμεσα εντολή να ζητηθούν νταλίκες από την Καβάλα και τις γύρω περιοχές. Να πέσει και κανένα ευρώ στην αγορά της πόλης και της περιοχής Αυτό και έγινε.

Οι νταλίκες βρέθηκαν, τα πράγματα φορτώθηκαν και μεταφέρθηκαν στη Ρουμανία, και η αγορά ζεστάθηκε λιγάκι. Ούτε επιστράτευση ούτε σαχλαμάρες. Αλλά το ότι δεν υπήρχε εκεί πάνω έστω και ένας αρμόδιος να δώσει εξηγήσεις και να καθησυχάσει τον κόσμο είναι θέμα, να πάρει η ευχή...

(ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 11/02/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ