Αρχική » , , , , , , , » Συντήρηση Ικανότητας Αλεξιπτωτιστών στη Λέσβο (ΦΩΤΟ)

Συντήρηση Ικανότητας Αλεξιπτωτιστών στη Λέσβο (ΦΩΤΟ)


Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Μία σειρά εξαιρετικά εντυπωσιακών φωτογραφιών από τη συντήρηση αλεξιπτωτιστών στατικού ιμάντα και ελευθέρας πτώσεως στη Λέσβο έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Τα άλματα συντηρήσεως πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 5 και 6 Απριλίου 2017, στην περιοχή ευθύνης της 98ης ΑΔΤΕ στη Λέσβο, με τη χρησιμοποίηση ενός μεταφορικού ελικοπτέρου CH-47D Chinook του 4ου Τάγματος Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού (4ο ΤΕΑΣ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι «η συντήρηση ικανότητος αλεξιπτωτιστών» αφορά τους τόσο τα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων που υπηρετούν στο νησί, όσο και τους αλεξιπτωτιστές οι οποίοι υπηρετούν σε μονάδες των Όπλων τους εκτός Ειδικών Δυνάμεων και πραγματοποιείται δύο φορές το εξάμηνο, συμφώνως με το ΓΕΣ.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(parapolitika.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης - army.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ