Αρχική » , , » Παρουσίαση βιβλίου για την Οπλοκατοχή στο Πολεμικό Μουσείο

Παρουσίαση βιβλίου για την Οπλοκατοχή στο Πολεμικό Μουσείο


Σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Οπλοκατοχή – Οπλοφορία – Οπλοχρησία και ένοπλες συμπλοκές με πυροβόλα όπλα – Μύθοι & Αλήθειες που Πρέπει Να Γνωρίζετε». Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, στις 19:00 μ.μ.

Θέματα από το βιβλίο θα αναπτύξει ο συγγραφέας κ. Ε. Αθανασόπουλος (πρώην εκπαιδευτής ασφάλειας πυροβόλων όπλων του – National Rifle Association – N.R.A. και νυν εκπαιδευτής ΣΚ.Ο.Ε.). Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Ανδρέας Ζαπουνίδης (ΕΥΟΠΛΟ), ενώ τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο Γιάννης Κουριαννίδης (Δεσμοί Ελλήνων). Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δρ. Αθανάσιος Δρούγος, Διεθνολόγος και Στρατιωτικός Αναλυτής...

(elkosmos.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ