Μαζί δεν κάνουνε...


ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ και Άδωνις Γεωργιάδης μπορεί πολιτικά να τσακώνονται, όμως ανθρώπινα ακολουθούν τους κανόνες του σαβουάρ βιβρ. Τη Δευτέρα το πρωί συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, στην ορκωμοσία της ΣΣΑΣ.

Το κρύο ήταν τσουχτερό και ο υπουργός Άμυνας φορούσε μόνο ένα σακάκι, σε αντίθεση με όλους τους άλλους, που ήταν καλά ντυμένοι. «Σε παραδέχομαι που αντέχεις το κρύο και δεν φοράς παλτό», του είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Τι να κάνω, δεν μπορώ να φοράω παλτό την ώρα που όλοι οι στρατιωτικοί είναι με στολή», απάντησε ο Π. Καμμένος.

Στο μεταξύ, ο Άδωνις Γεωργιάδης, αν και πρόσφατα ανέλαβε τα καθήκοντα του τομεάρχη Άμυνας στη Ν.Δ., φαίνεται ότι δημιούργησε τα πρώτα «δίκτυα πληροφόρησης» εντός των Ενόπλων Δυνάμεων. Η αποκάλυψη του σχεδίου πτήσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από τη Λισσαβώνα στο Παρίσι κάνει «μπαμ» ότι προήλθε από «βαθύ λαρύγγι» της Π.Α.!

Βέβαια, για να φθάσει η πληροφορία, κινητοποιήθηκε ένα ολόκληρο δίκτυο, το οποίο του έδωσε «στο πιάτο» την πληροφορία.

Μένει να δούμε αν θα αποκαλυφθούν οι «κομάντος» του Άδωνη, γιατί -απ’ ό,τι μαθαίνουμε- γίνονται έρευνες...

(ΕΙΔΗΣΕΙΣ 14/02/2017 – Π.Κ., Λ.Ι.)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ