Αρχική » , , , , , » Τελετές Μνήμης για τους τρείς πεσόντες αξιωματικούς του ΠΝ στη Κίναρο

Τελετές Μνήμης για τους τρείς πεσόντες αξιωματικούς του ΠΝ στη Κίναρο


Έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στο δυστύχημα της 11ης Φεβρουαρίου 2016

Με τη στρατιωτική ηγεσία του Πολεμικού μας Ναυτικού παρούσα τελέστηκαν το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου οι εκδηλώσεις Μνήμης που πραγματοποιήθηκαν προς τιμήν των τριών στελεχών του ΠΝ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στο δυστύχημα της 11ης Φεβρουαρίου 2016, όταν το ελικόπτερο ΑΒ-212ASW («ΠΝ-28»), του οποίου ήταν πλήρωμα, προσέκρουσε στη νήσο Κίναρο, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της ασκήσεως του Στόλου με την επωνυμία «Αστραπή».

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ παρέστη στο μνημόσυνο του Πλοιάρχου (Ε) Ελευθερίου Ευαγγέλου ΠΝ, που τελέσθηκε στο Δήμο Ιλίου Αττικής, ενώ την Κυριακή, ο Αρχηγός παρέστη στο μνημόσυνο του Αντιναυάρχου Αναστασίου Τουλίτση ΠΝ, που τελέσθηκε στο Δήμο Μεταμορφώσεως Αττικής, καθώς και στην τελετή μετονομασίας της οδού Άρτας του Δήμου σε οδό «Υποπλοιάρχου Τάσου Τουλίτση ΠΝ», η οποία διοργανώθηκε από τον ομώνυμο Δήμο.

Τέλος, την Κυριακή, ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος ΠΝ παρέστη στο μνημόσυνο του Αντιναυάρχου Κωνσταντίνου Πανανά ΠΝ, που τελέσθηκε στην Άρια Ναυπλίου. Θυμίζουμε ότι με ομόφωνη απόφαση (84/2016) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους – Μυκηνών της 23 Μαρτίου 2016 έχει αποφασιστεί να ανεγερθεί ανδριάντας προς τιμήν του Ήρωος, ενώ και η πλησιέστερη οδός θα μετονομαστεί σε οδό «Υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά ΠΝ».

(parapolitika.gr 13/02/2017 – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ