Συνυπηρέτηση Συζευγμένων Στελεχών ΕΔ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Ο Βουλευτής ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ Σαρίδης Γεωργίου Ιωάννης, κατέθεσε ερώτηση προς τo Υπουργείo Εθνικής Άμυνας (Αρ. Πρωτ. 2950/27-01-2017) με θέμα: «Συνυπηρέτηση Συζευγμένων Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων».

Με διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας, αλλά και πάγιες διαταγές των Γενικών Επιτελείων, ορθώς παρέχονται διευκολύνσεις σε συζευγμένα (μεταξύ τους) στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία έχουν υπό την κηδεμονία τους ένα τουλάχιστον ανήλικο παιδί, ώστε να αποφεύγεται, κατά το δυνατόν, η ταυτόχρονη και επί μακρόν απουσία τους από την οικογενειακή τους εστία.

Στο Πολεμικό Ναυτικό όμως, με τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στο συγκεκριμένο κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων (μακροχρόνιες αποστολές στα πλαίσια επιχειρήσεων, επιφυλακών, ασκήσεων, συντηρήσεων, κλπ) καθώς και με τη διαρκώς αυξανόμενη παρουσία γυναικών - στελεχών σε μονάδες του Στόλου, η παροχή των παραπάνω διευκολύνσεων ενδεχομένως να μην καθίσταται πάντοτε εύκολη και διαρκής, ενώ δεν...

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ