Αρχική » , , » Διενέργεια δημοσκόπησης από ΕΑΑΣ ΒΟΛΟΥ για το νέο Δ.Σ του παραρτήματός της (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διενέργεια δημοσκόπησης από ΕΑΑΣ ΒΟΛΟΥ για το νέο Δ.Σ του παραρτήματός της (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Σας ενημερώνουμε ότι, έπειτα από τις αποφάσεις του ΔΣ/ΕΑΑΣ για την προαιρετική διενέργεια ή μη δημοσκόπησης για τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου (ΤΣ), στο Παράρτημά μας θα διενεργήσουμε, στις 19.2.2017, ταυτόχρονα με τις αρχαιρεσίες για το ΔΣ/ΕΑΑΣ (Έδρας), και τη δημοσκόπηση (μυστική) με κάλπη για την ανάδειξη των υποψηφίων μελών του ΤΣ, με τον ίδιο εκλογικό κατάλογο, την ίδια εφορευτική επιτροπή και με δεύτερη για το ΤΣ κάλπη (την οποία ήδη διαθέτουμε).

Για αυτή την ομόφωνη απόφαση του Τοπικού μας Συμβουλίου συνεκτιμήθηκαν κυρίως ότι:...

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

1 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΥΤΗ ΚΑΛΠΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΑΝ;ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ