Αρχική » , , , , » Σε πανηγυρικό κλίμα και στη κατάμεστη αίθουσα συνεδρίων της ΛΑΕΔ, η ομιλία του Αντγου ε.α Ροζή Βασιλείου (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σε πανηγυρικό κλίμα και στη κατάμεστη αίθουσα συνεδρίων της ΛΑΕΔ, η ομιλία του Αντγου ε.α Ροζή Βασιλείου (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Σε πανηγυρικό κλίμα και στη κατάμεστη αίθουσα συνεδρίων της ΛΑΕΔ, ολοκλήρωσε τις παρουσιάσεις του, για τις προσεχείς εκλογές της Ε.Α.Α.Σ. στις 19 Φεβ.2017, ο Αντιπρόεδρος και υποψήφιος Πρόεδρος της Αντγος ε.α. Ροζής Βασίλειος.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ε.Α.Α.Σ. και τα μέλη της, παρουσίασε τις θέσεις και απόψεις του καθώς και τον τρόπο ενεργειών που πρέπει να ακολουθήσει - εφαρμόσει το νέο Δ.Σ. για την επίλυση των δίκαιων και διαχρονικών προβλημάτων – αιτημάτων που αντιμετωπίζουν οι απόστρατοι.

Αναφερόμενος στη προεκλογική περίοδο είπε πως διεξήγαγε ένα τίμιο και ειλικρινή αγώνα λέγοντας μόνο αλήθειες και γεγονότα που προκύπτουν από έγγραφα και πρακτικά συνεδριάσεων... Για το πόλεμο και τις συκοφαντίες που δέχθηκε, επανέλαβε αυτά που έλεγε σε κάθε παράρτημα που επισκέφτηκε, πως είμαι εδώ παρόν, ρωτήστε με για όποιο θέμα θέλετε, ακόμη και επί προσωπικού, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, ποτέ μου δεν κρύφτηκα, μην ακούτε τι λένε οι άλλοι για μένα, ρωτήστε εμένα.. Καταδίκασε δε κατηγορηματικά κάθε τι συκοφαντικό κυκλοφορεί για άλλους υποψηφίους, τονίζοντας πως υπεύθυνος είναι μόνο για ότι λέει και διακινεί ο ίδιος, καταχειροκροτούμενος από τους παρισταμένους.

Ευχαρίστησε τους παριστάμενους εκπροσώπους Ν.Π.Ι.Δ, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του. Σ.Ξ. και της ΕΛ.ΑΣ, για τη παρουσία τους, τους συναδέλφους που παρέστησαν και όλους εκείνους που συνάντησε και εισέπραξε απέραντη αγάπη και υποστήριξη από τη πρόσφατη πανελλαδική επίσκεψη του σε τριάντα (30) παραρτήματα της Ε.Α.Α.Σ., ενώ ανέφερε και όλους τους παραβρισκόμενους υποψηφίους που τον τίμησαν με τη παρουσία τους.

Ολοκλήρωσε την ομιλία του καλώντας όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν την υποψηφιότητα του, ώστε η Ε.Α.Α.Σ. να αλλάξει σελίδα και κάλεσε όλους τους αποστράτους σε μαζική συμμετοχή, ώστε η Ένωση την επόμενη μέρα να είναι δυνατή και αποφασιστική, ανεξάρτητη και δυναμική, αντάξια των προσδοκιών των μελών της, τονίζοντας πως θέλουν δε θέλουν κάποιοι η Ε.Α.Α.Σ. στις 19 ΦΕΒ 2017 θα είναι η Ε.Α.Α.Σ. που αξίζουμε και επιθυμούμε, η Ε.Α.Α.Σ. της καρδιάς μας.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

2 σχόλια:

  1. Με τον Στρατηγό Ροζή μήπως και ξεφύγει η ΕΑΑΣ από την κακομοιριά και δουλικότητα που επέβαλε η παρουσία του νυν προέδρου. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΤΗ ΣΥΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Η ΤΗΛ.ΘΑΛΑΜΟ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ